Veoste ühitamine: mida see endast kujutab ja milles seisnevad selle eelised äritegevuse jaoks?

Tänapäevastes logistilistes protsessides seisneb ühitamine eri veoste ühendamises üheks suureks partiiks. See võimaldab vähendada logistikale tehtavaid kulutusi transpordivahendil oleva kasuliku pinna optimaalse kasutamise arvel.

Ühendveoste ühitamise liigid

Ühitatud (ühendatud) veose klassikaline näide: transpordiettevõte võtab vastu ja vormistab veose terminalis. Pärast seda jaotatakse tellimused ja saadetakse ühtse partiina kuni saaja linnani.

On ka muid veoste ühitamise variante: ristlaadimine (kaup ei asu ühitamise laos) ja kaupade paigutamine lühiajalise hoiustamise laos.

Lao katkematu töö tagatakse automatiseeritud aadress-hoiustamisega, mille abil saab võimalikult lühikeste tähtaegade jooksul saada usaldusväärsed ja ajakohased andmed mis tahes kaubapartii mahu kohta, selle asukoha kohta laos ja hoiustamise tähtaegade kohta.

Ühitatud veoste vedamise iseärasused

  • Ühitatud veosed moodustatakse kas kuuluvuse põhjal (kui veos saadetakse mitmelt tarnijalt ühele saajale) või sihtkoha järgi (kui eri veoste tarnekoht langeb kokku).
  • Kui ühitatud veose marsruut hõlmab vahepealseid peatusi, võetakse arvesse kaupade mahalaadimise järjekorda. Sel viisil vähendatakse ajakadu ja rahalisi vahendeid peale- ja mahalaadimistöödele.
  • Ekspediitorid jälgivad pidevalt ühitatud veoste ümberpaigutamist. Vastasel korral tekib autotranspordi täiendava läbisõidu ja laadijate ületunnitöö tõenäosus. Peale selle võivad võimalikud vead kaasa tuua tellijate rahulolematuse ja ettevõtte mainekaotuse.

Ühendatud veoste ühitamine: eelised eri liiki äritegevuse jaoks

  • Väiksemad ettevõtted kasutavad ühitatud koormavedusid transpordikulude vähendamiseks. Sel viisil saab mitu korda vähendada veoste transportimise kulutusi.
  • E-poodide jaoks on kaubapartiide ühitamine ja logistikaettevõtte väljastuspunktide kasutamine võimalus pakkuda oma klientidele täiendavaid kohti, kuhu nad saavad ise tellimustele järele tulla.
  • Ettevõtted, kes impordivad kaupu välismaalt (näiteks Euroopast ja Hiinast), saavad tänu ühitamisele samuti olulise kokkuhoiu, eelkõige multimodaalsete vedude korral.

Koondveoste kolm peamist kasutegurit

Veoste ühitamine – see on kontrollitud ja usaldusväärne meetod vähendada väikeste ja keskmiste äriettevõtete logistikale tehtavaid kulutusi:

  • transpordikulutuste väiksem osa kaubaühiku lõpphinnas;
  • liikuvkoosseisu kasuliku mahu maksimaalne ärakasutamine;
  • transpordi tühikäigu vähendamine.

Ettevõte BaltFreight on spetsialiseerunud ühitatud veoste vedamisele Balti riikides. Personaalse pakkumise jaoks võtke palun Teie jaoks sobival viisil ühendust meie esindajaga.

04-02-2020

Viime kauba ukselt ukseni 24 tunniga

Valmistame ette dokumendid, laadime koorma peale, koostame optimaalse marsruudi, viime koorma kohale. Võtame kogu töö enda kanda.

Kiirtellimus

Soovitame lugemist

Nõuded ohtlike veoste vedamiseks autotranspordiga

Ohtlikud ained on veosed, mis võivad põhjustada olulist kahju inimestele, tehnikale ja/või ümbritsevale loodusele. Nende ohtlikkus seisneb võimes plahvatada või

Loe lähemalt

Autovedude eelised võrreldes raudteevedudega

On levinud arvamus, et kaupade raudteevedu on autotranspordist odavam ja tõhusam. Käesolevas artiklis selgitame üksikasjalikult, miks see nii ei ole.

Loe lähemalt

Veoste ühitamine: mida see endast kujutab ja milles seisnevad selle eelised äritegevuse jaoks?

Tänapäevastes logistilistes protsessides seisneb ühitamine eri veoste ühendamises üheks suureks partiiks. See võimaldab vähendada logistikale tehtavaid kulutusi transpordivahendil oleva kasuliku

Loe lähemalt

Külmutusautod: tööpõhimõte

Külmutusauto kujutab endast isotermilist furgooni, mis on isoleeritud kihiliste paneelidega ja varustatud külmutusseadmetega, mis säilitavad temperatuuri etteantud väärtustes. Külmutusautode ainulaadne

Loe lähemalt

Kas mõni küsimus jäi vastamata?

Räägime täpsemalt lepingutingimustest, teenustest ja hindadest, koostame personaalse hinnapakkumise.

Pikkus x Laius x Kõrgus (cm)